اشخاص حقیقی یا حقوقی میتوانند در قراردادها یا معاملات فی مابین توافق کنند. اختلافات داخلی یا خارجی موجود و یا حتی اختلافات و منازعات احتمالی را چه قبل از طرح دعوی و یا بعد از طرح آن در هر مرحله از دادرسی که باشد با تراضی طرفین از طریق داوری وکیل پایه یک دادگستری موسسه حقوقی بین الملل صلح صدرا حل و فصل نمایند.
توافق داوری
به صورت شرط در قرارداد اصلی یا به موجب توافق نامه جداگانه انجام میشود. امروزه توافق داوری یکی از بهترین شیوهها برای حل و فصل دعاوی و اختلافات از جمله: دعاوی حقوقی، دعاوی تجاری، دعاوی خانوادگی، دعاوی ملکی و سایر دعاوی که داور صلاحیت رسیدگی به آنها را داشته باشد، روز به روز بیشتر مورد استقبال قرار میگیرد.
داوری در واقع جایگزین رسیدگی در محاکم و همچنین حصول صلح و سازش مابین طرفین دعوی میباشد، وانگهی اهمیت روز افزونی در دعاوی تجاری بین المللی و رونق و گسترش آن در دعاوی داخلی مرهون امتیازات و برتریهایی نسبت به طرح دعوی در محاکم دادگستری میباشد.
تعریف داوری
به معنای رجوع به شخص مورد اعتماد طرفین میباشد که همواره در بین عامه مردم و همینطور حقوق اسلامی مورد قبول باشد. در کتب فقهی از داور به عنوان “قاضی تحکیم” نام برده میشود.
نهاد داوری مورد حمایت قانونگذار بوده و به عنوان یک شیوهی تخصصی و حرفهای که جایگزین قضات در دادگاهها بوده و رأی داور در مواردی که صلاحیت داشته باشد لازم الاجرا میباشد.
و در اصطلاح قضایی به فعل داور گویند و در فقه، آن را تحکیم یا حکومت میگویند.
در تعریف گفته میشود « روش حل و فصل خصوصی اختلاف به وسیله قضات انتخاب شده برگرفته از اراده طرفین است.»
یکی از معضلات دستگاه قضایی کشور، تراکم دعاوی در دادگاههاست که ناشی از مراجعه بی حد و حصر مردم به دادگاه است که میتوان منشا آن را عدم تقید به تعهدات دانست.
مؤسسه حقوقی بین الملل صلح صدرا با تکیه و کار تیمی با حضور وکیل پایه یک دادگستری همراه با بهترین وکیل و همچنین ویژگیهایی از قبیل سرعت در رسیدگی، تخصصی بودن و محرمانه بودن در حل و فصل منازعات و حصول صلح و سازش فی ما بین طرفین، آماده ارائه خدمات داوری به بهترین صورت ممکن به هم وطنان عزیز میباشد.
بهترین وکیل در تهران – وکیل دادگستری در میرداماد – وکیل در ظفر