- تهران، خیابان ظفر، خیابان مصدق (نفت) شمالی، کوچه دامغانی، پلاک۳۸، واحد ۲
- ۰۹۱۲۱۹۳۲۴۲۸ || ۰۲۱۲۲۲۲۱۸۶۷ || ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۳
وکیل پزشکی در تهران
وکیل پزشکی در تهران علاوه بر تحصیل در رشته حقوق و تسلط بر قوانین حقوقی باید به مقررات جامعه پزشکان و پیراپزشکان نیز اشراف کامل داشته باشد و همچنین منابع خطا در پزشکی را به طور کامل بداند، چرا که پزشکان بر طبق قوانین مختص خود مسئولیتهایی دارند.
این مسئولیت وقتی معنی مییابد که پزشکی کوتاهی کند و دچار تقصیر شود، این تقصیر میتواند ناشی از سهلانگاری و یا حتی نداشتن مهارت کافی باشد. بنابراین در این شرایط پزشک مقصر مسئولیت مدنی یا کیفری را عهده دار میشود.
در واقع وکیل پزشکی در تهران باید آشنایی کاملی با بحث جرایم پزشکی داشته باشد تا بتواند برای پزشکی مسئولیت کیفری در نظر بگیرد. وکیل پزشکی برای دفاع و پیگیری دعاوی پزشکی باید به مبحث جرایم پزشکی تسلط داشته باشد چرا که پزشک برای رسیدن به حقوق خود در دادگاه با این مسائل نیاز دارد. در لفظی دیگر میتوان این وکیل را وکیل در حقوق پزشکی و وکیل جرایم پزشکی یا وکیل پزشکان نامید.
اگر برای شما هم مشکلات ملکی نظیر از دست دادن املاک اتفاق افتاده است، بهترین وکیل ملکی در تهران را انتخاب نمایید.
وکیل جرایم پزشکی در تهران
وکیل جرایم پزشکی در تهران از وکلای پایه یک دادگستری میباشد که بعد از اخذ پروانه ی وکالت به وسیله آزمون وکالت و اتمام دورهی کارآموزی به کسب تجربه و دانش به شکل تخصصی در حوزه جرایم ارتکابی توسط پیراپزشکان و پزشکان میپردازد. وکیل جرایم پزشکی در تهران به جهت تسلط بر مقررات ذکر شده و کسب تجربه در دعاویهای مختلف میتواند بهترین و مناسبترین روش را جهت رسیدن به موفقیت را برای دفاع از موکل اجرا کند.
در قانون بر طبق این ماده اگر با اعمال جراحی یا درمان شرایطی که هم اکنون به آنها اشاره میکنیم به وجود آیند در این صورت غیر قابل مجازات میباشند. عمل جراحی یا طبی اعمال شده مطابق قوانین وموافق نظر قاون گذاران باشد. برای مثال ازعمل جراحی نامشروع میتوان به برای قاچاق کردن اعضای بدن اشاره نمود. عمل جراحی و یا طبی اگر با رضایت خود شخص، اولیای وی یا سرپرستان یا نمایندگان قانونی او انجام شده باشد مشمول مجازات پزشکان نخواهد شد. عمل و فعل پزشکان باید حتما با رعایت موازین فنی و اصولی صورت بگیرد. در فعل پزشکان باید نظامات دولتی انجام شده و رعایت شوند.
گاهی افراد تصور میکنند که ملاک شکایت از پزشک برای افراد ایجاد می شود که معیار ایجاد حق برای شکایت از پزشک معالج رضایتنامه ایست که از شخص یا خانواده وی اخذ میگردد در حالی که معیار مدنظر برای مطرح کردن شکایت علیه پزشک معالج قصد و تقصیر او میباشد.
۰۲۱۲۲۲۲۱۸۶۷
۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۶
۰۲۱۲۶۴۱۳۱۱۲
۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۳
info@solhesadra.com
تهران، خیابان ظفر، خیابان مصدق (نفت) شمالی، کوچه دامغانی، پلاک۳۸، واحد ۲
بهترین وکیل پزشکی در تهران
حتی بهترین وکیل پزشکی در تهران در شرایطی که پزشک تقصیری در جراحی نداشته ولی بیمار صدمه دیده یا فوت شده باشد، با وجود رضایتنامه نیز، نمیتواند اورا محکوم کند و ضامن پرداخت دیه نخواهد بود. و بلعکس اگر پزشکی مرتکب تقصیر شود حتی با وجود رضایتنامه بازهم ضامن پرداخت دیه خواهد شد. در وضعیتهای فوری و اورژانسی طبق قوانین به اخذ رضایتنامه نیازی نیست.
جرایم پزشکی در دسته جرایم تخصصی جای میگیرند. حرفه پزشکی از زمره مشاغل مهم جامعه به حساب میآید که با جان و سلامت مردم ارتباط دارد.و از طرفی دیگر مثل هر آدمیزادی، پزشک نیز امکان دارد در کارش دچار خطا و یا تقصیری شود. بر اساس یک نظریه اگر جرایم پزشکی مشمول مجازاتهای سختگیرانه مانند حبس و غیره بشوند، دیگر افراد از ترس مسئولیت کیفری سفت و سخت آن به شغل پزشکی روی نخوهند آورد. مطابق دیدگاه بهترین وکیل پزشکی در تهران، پزشکان به دلیل داشتن حرفهای بااهمیت که با سلامت و جان انسان مرتبط است مشمول قاعده احسان میشوند و اگرسهواً مرتکب خطا شود و آسیبی به بیمار گردند، دیهای برای پرداخت به آنها نعلق نمیگیرد. همچنین در بین منابع دینی وفقهی میتوان چنین استدلالهایی را از بعضی از احادیث و روایات متوجه گردید.
وکیل متخصص پزشکی در تهران
به طور کلی پزشک نیز مثل هر آدمی در قبال خسارتهایی که امکان دارد به سلامت یا جان بیمارها بزند مسئولیت دارد. اگر در این زمینه دچار مشکل شده اید موسسه حقوقی صلح صدرا با بهترین وکلا در خدمت شماست. تا با یک وکیل متخصص پزشکی در تهران مشورت نمایید. البته باید دقت داشته باشید جرایمی که مختص به پزشکان است فقط به جرایم علیه سلامت جسمانی انسان و امور مرتبط به کوتاهی و سهلانگاری پزشکی محدود نمیشود. بلکه جرایم دیگری مانند صادر نمودن گواهی خلاف شرع و یا حتی فاش کردن اسرار پزشکی بیمار نیز در دسته جرایم پزشکی محسوب میگردند.
در خیلی از مراکز درمانی و بیمارستانی قبل از اقدام به هرگونه معاینه و معالجه و اعمال جراحی، عموما برائتنامه و یا همان رضایتنامهای ازخود بیمار در صورت هوشیاری و یا سرپرست او گرفته می شود. بعضی از بیماران یا خانوادههایشان فرض میکنند که اگر پزشک ازدرمان بیمار برائتنامه اخذ کند، دیگر در برابر وی هیچ مسئولیتی نخواهد داشت و در صورت قصور مشمول پیگیری حقوقی یا کیفری نخواهد بود. ولی در حقیقت حتی در صورت گرفتن رضایتنامه، اگر پزشک معالج در علم یا عمل مرتکب سهلانگاری گردد، مسئولیت کیفری خواهد داشت.
نکته قابل توجه این است که در صورت اخذ رضایتنامه توسط پزشک اگر مشکلی پیش آید بیمار و خانواده او که شاکی هستند باید کوتاهی و قصور پزشک را ثابت کنند. ولی اگر برائتنامهای نباشد در این صورت پزشک معالج باید عدم تقصیر خود را اثبات نماید تا به مسئولیت کیفری محکوم نشود.