وکیل ارث و وصیت‌نامه در تهران

 

وکیل ارث در تهران

موسسه ما دارای بهترین وکیل ارث و وصیت‌نامه در تهران می‌باشد. به شما مراجعین عزیز کمک می‌کند. تا مشکلات مربوط به ارث و وصیت‌نامه خود را حل کنید.

 

وکیل ارث

با فوت هر فرد ممکن است اموالی از وی باقی بماند که اصطلاحاً به آن ترکه گفته می‌شود. اگر چه بعد از فوت معمولاً وراث مایلند که هر چه سریع‌تر اموال باقی مانده را در قالب ارث بین خود تقسیم نمایند. اما باید توجه داشت که ورثه قائم مقام قانونی متوفی در امور مالی او هستند.

طبق ماده ۸۶۸ قانون مدنی مالکیت ورثه نسبت به ترکه مستقر نمی‌شود. مگر پس از ادای دیون و بدهی‌هایی که قانوناً به ترکه میت تعلق گرفته و باید توسط ورثه پرداخت گردد.

فلذا اگر ورثه قبل از پرداخت دیون متوفی معامله‌ای انجام دهند. آن معامله معتبر نبوده و طلبکاران می‌توانند آن معاملات را بر هم بزنند.
بنابراین پس از پرداخت کلیه بدهی‌ها و دیون متوفی مانند مهریه همسر و مطالبات سایر اشخاص، مالکیت ورثه بر ماترک بر اساس قانون ارث مستقر شده که مالکیت ایشان به نحو اشاعه می‌باشد.

 

وکیل وصیتنامه

وصیت بر دو قسم است:
۱- وصیت تملیکی: عبارت است. از اینکه شخصی عین یا منفعتی از مال خود برای زمان بعد از فوتش به دیگری مجاناً تملیک کند.
۲- وصیت عهدی: عبارت است. از اینکه شخصی یک یا چند نفر را برای انجام امر یا اموری یا اقدامات دیگری مأمور نماید.

وصیت کننده را موصی گویند. کسی که وصیت تملیکی به نفع او شده را موصی له و مورد وصیت را موصی به گویند. شخصی که به موجب وصیت عهدی عهده دار امور شده را وصی گویند.

کسی که وصیت کرده می‌تواند هر وقت بخواهد از وصیت خود رجوع کند. یا آن را تغییر داده و یا وصیت جدیدی کند. اگر وصیتی کند که بر خلاف وصیت اول باشد وصیت دوم صحیح است. البته وصیت فقط تا ۳/۱ ترکه (اموال باقی مانده از میت) نافذ است.

بهترین وکیل در تهران عنوان می کند, شخصی که وصیت به نفع او شده می‌تواند تمام آن را بپذیرد. یا فقط قسمتی از آن را قبول کند یا تمام آن را رد کند.
وصیت برای حمل (جنین) هم صحیح است البته مشروط به اینکه زنده متولد شود. همچنین اگر حمل (جنین) در نتیجه وقوع جرمی، سقط شود مورد وصیت به ورثه او می‌رسد.

 

انحصار وراثت

براساس قواعد حاکم بر اموال و املاک مشاع، هر یک از شرکاء می‌تواند فقط سهم مشاع خویش را به هر شخص بفروشد. ولی طبق قانون تصرفات و استفاده اختصاصی مادی در املاک مشاعی منوط به اذن سایر شرکاء می‌باشد.

در خصوص تقسیم و فروش اموال و املاک مشاعی هر یک از ورثه می‌تواند از دادگاه تقسیم ترکه را درخواست نماید. و یا با وکیل ارث و وصیت‌نامه مشورت نمایند.

چنان‌چه ملک قابل تقسیم نباشد درخواست فروش آن‌ را با تقدیم دادخواست و تقاضای دستور فروش مطرح و درخواست نماید.

​دادگاه پس از احراز مالکیت وراث نسبت به ترکه با اخذ استعلام ثبتی با ارجاع به کارشناسی و قیمت گذاری آن و انجام مزایده، اقدام به فروش مال مشاعی و تقسیم وجوه حاصل از فروش بر اساس انحصار وراثت بین وراث خواهد نمود.

نظر به اینکه مقررات مربوط به ارث در بخش‌هایی از آن بسیار پیچیده و تخصصی می‌باشد. موسسه حقوقی داوری بین الملل صلح صدرا آمادگی دارد. با برخورداری از کادری مجرب متشکل از وکیل ملکی و وکیل ارث در رسیدگی به هدف و جلوگیری از تضییع حقوق ناشی از ارث شما را یاری نماید.

اگر شما به وکیل ارث و وصیت‌نامه در تهران نیاز دارید. با موسسه حقوقی صلح صدرا تماس حاصل فرمایید.

 

وکیل ارث و وصیت‌نامه در تهران

اگرچه با مرگ زندگی دنیایی برای فرد پایان می یابد. با اینحال اموال و اعمال باقی مانده از فرد می‌تواند. آغازی برای درگیری بین ورثه متوفی باشد. که اکنون می‌خواهند جانشین شخص پس از مرگش باشند. هرچند قوانین و وکیل ارث و وصیت‌نامه در تهران دو راه حل تعیین سهم الارث و وصیت را برای جلوگیری از اختلاف در نظر گرفته است. اما دعوا بر سر ماترک متوفی گاهی به قتل وراث هم منجر شده است. و در این بین توجه به وصیت کمتر مورد توجه قرار گرفته است. توصیه می شود برای تنظیم تفسیر یک وصیت نامه و تشخیص و تعیین میزان اعتبار آن حتما با یک وکیل ارث و وصیت‌نامه در تهران که متخصص و باتجربه در زمینه تقسیم ارث و تنظیم وصیت نامه و دعاوی مرتبط با اموال و املاک مشورت نمایید.

از جمله مراحل دریافت ارث، اثبات وارثیت و تعیین سهم الارث هر یک از وراث است. پس از آن دادگاه می تواند بررسی های لازم را بر مبنای وصایای ارائه شده به دادگاه انجام داده و اقدام به صدور گواهی انحصار وراثت نماید. در صورت بروز مشکل در هر کدام از مراحل تعیین وراث و تعیین سهم الارث، وکیل ارث در تهران می تواند. با ارائه مدارک و ادله کافی، به این پروسه کمک نماید.

 

وکیل ارث و وصیت‌نامه در تهران

 

بهترین وکیل ارث در تهران

بهترین وکیل ارث در تهران فردی است. که با آگاهی کامل به قانون امور حسبی و اشراف به طبقات مختلف ارث، شرایط محرومیت از ارث، ارث فرزندخوانده، ارث زن از شوهر، نحوه تقسیم ارث مادر، ارث زن مطلقه از اموال متوفی و… کلیه مراحل شامل نحوه تقسیم ارث و محاسبه آن، مهر و موم ترکه و رفع آن، تحریر و تصفیه ترکه و سایر دعاوی ترکه را میداند و به آن تسلط دارد.

مسعود اسلامی مهر بهترین وکیل پایه یک دادگستری متخصص در امور حقوقی ارث و میراث، آماده ارائه بهترین راهکار موکل خود می باشد. شما با وکیل ارث در تهران می توانید از حق و حقوق خود دفاع کنید. و به نتیجه دلخواه و رضایت بخشی دست پیدا نمایید. جهت هماهنگی و دریافت وقت مشاوره با شماره فوق تماس حاصل فرمایید.

 

تقسیم ترکه

تقسیم ترکه که عموم اصطلاحاً آن‌ را تقسیم ارث می‌گویند، اصطلاحی است ناظر به اموال باقی مانده از متوفی.بدین معنا که زمانیکه شخصی فوت می‌کند ممکن است اموالی از وی باقی بماند که متعلق به وراث متوفی بوده و در اصطلاح حقوقی بدان ترکه می‌گویند.

نکته اینجاست که پس ادای از دیون متوفی از ترکه وی هر آنچه باقی می‌ماند بین ورثه به طور مشاع و مشترک بوده و هنوز سهم هر یک مشخص نشده است و در این مرحله چنانچه بین وراث، جهت تقسیم ترکه توافق نباشد و یا بین وراث شخص محجوری وجود داشته باشد هر یک از آن‌ها می‌تواند به طرفیت سایر ورثه دادخواستی مبنی بر تقسیم ترکه به مرجع قضایی تقدیم نماید. لازم به ذکر است جهت تقسیم ترکه ابتدا باید انحصار وراثت صورت بگیرد و پس از ضمیمه کردن انحصار وراثت به دادخواست تقسیم ترکه، جهت تقسیم اموال باقی مانده از متوفی اقدام کرد. موسسه ما با مدیریت آقای مسعود اسلامی مهر و با بهره‌مندی از حضور بهترین وکیل ارث در تهران و در این مسیر همراه شما بوده و آماده خدمت رسانی به شما هموطنان گرامی می‌باشد.

 

 

ارتباط با موسسه حقوقی صلح صدرا

شماره تماس : ۰۲۱۲۲۲۲۱۸۶۷ – ۰۲۱۲۶۴۱۳۱۱۲ – ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۶ – ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۳

تلفن همراه : ۰۹۱۲۱۹۳۲۴۲۸

ایمیل: MEM.Lawyers@yahoo.com

فکس: ۰۲۱۲۶۴۱۳۶۰۳

اینستاگرام : solhesadra

تلگرام : solhesadra

آدرس: تهران، خیابان ظفر، خیابان نفت شمالی، کوچه دامغانی، پلاک ۳۸

واتس آپ