- تهران، خیابان ظفر، خیابان مصدق (نفت) شمالی، کوچه دامغانی، پلاک۳۸، واحد ۲
- ۰۹۱۲۱۹۳۲۴۲۸ || ۰۲۱۲۲۲۲۱۸۶۷ || ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۳
وکیل کیفری در تهران
وکیل کیفری در تهران را در موسسه حقوقی صلح صدرا بیابید . در خدمت شما هستیم .
به شخص دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری که به صورت تخصصی در زمینه جرائم کیفری فعالیت میکند، وکیل کیفری نامیده میشود.
وکیل کیفری در تهران باید بر تمام قوانین جزایی کشور احاطه کامل داشته باشد. مانند آیین دادرسی کیفری و قانون مجازات اسلامی.
از آنجایی که پروندههای مربوط به جرایم کیفری از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است. وکیل کیفری باید با جدیت کامل، سخت کوشی و استفاده از بهترین راه حلهای موجود در قانون برای حل پرونده تلاش خود را بکار گیرد.
در جرائمی مانند قتل و تجاوز به عنف که وکیل با جان و حیثیت یک شخص سر وکار دارد. تخصص و مهارت وکیل کیفری حائز اهمیت بیشتری خواهد بود.بنابراین برای حل پروندههای کیفری نیاز به مهارت و تخصص وکیل کیفری در تهران به شدت احساس میشود.
جرائم کیفری چه جرائمی هستند؟
به هرگونه فعل یا ترک فعل که قانونگذار برای آن وصف مجرمانه تعریف و مجازات تعیین کرده باشد جرم گفته میشود.
جرائم کیفری عبارتند از: قتل، تجاوز به عنف، زنا ، سرقت، کلاهبرداری،خیانت در امانت،ضرب و جرح، آدم ربایی ،جعل اسناد، تخریب اموال شخصی، تحصیل مال از طریق نامشروع، فروش مال غیر،قاچاق کالا،مواد مخدر، مصرف مشروبات الکلی و …
بهترین وکیل کیفری در تهران
بهترین وکیل کیفری در تهران کسی است که به تمام جوانب قانون جزا و آیین دادرسی کیفری آگاه باشد. و از مهمتر به مصادیق جرائم کیفری کاملا مسلط باشد.
مثلا اگر در یک پرونده اموال شخصی را با حیله برده باشند. اگر وکیل ماهر باشد باید در نظر بگیرد که این بردن مال همراه با حیله و نیرنگ مصداق جرم کلاهبرداری خواهد بود. پس باید در صدد آن برآید که حیله و نیرنگ را اثبات کند.
بنابر آنچه گفته شد. انتخاب یک وکیل متخصص در امور کیفری از واجبات اقدامات اولیه برای حل مشکلات کیفری خواهد بود.
اما با این حال ممکن است افرادی برای حل مشکل خود به تنهایی به دادگاه مراجعه کنند. و با ارائه شکواییه نادرست روند پرونده خود را به تاخیر یا در مسیر اشتباه بیاندازند.
یکی از راه های اطلاع از بهترین وکیل در محل زندگی خود جستجوی نام وکیل در سایت کانون دادگستری است.
وکیل کیفری خوب در تهران
وکیل کیفری خوب در تهران چه کسی است؟
بنابر آنچه گفته شد .وکیل کیفری خوب باید علاوه تحصیلات آکادمیک دارای تخصص و تجربه در امور کیفری باشد. شما میتوانید قبل از توکیل وکالت به وکیل درباره او تحقیق کنید. و پروندههای برنده ایشان را بررسی کنید. مسلما هرچه تعداد پروندههای کیفری بیشتر باشد. تجربه وکیل بیشتر خواهد بود. بنابراین ذهن خلاقتری برای حل پرونده شما خواهد داشت. بی شک در زندگی هر کسی حداقل یک بار مسائلی مثل سرقت، کلاهبرداری، خیانت در امانت و موضوعاتی از این قبیل اتفاق افتاده است. پس آشنایی با یک وکیل کیفری خوب بسیار ضروری است.
لازم است بدانیم که وکالت، حرفهای است که در آن مولفه هایی چون فنون مذاکره ، تدارک دلایل و مستندات و نحوه استفاده از آن دلایل در زمان مناسب، و دانش گسترده در زمینه های حقوقی و کیفری و در نهایت توانایی ارتباط موثر و مدیریت زمان نیز از ویژگیهای حیاتی یک وکیل کیفری است که میتوان بدین گونه آنرا تعبیر نمود که یک وکیل حرفه ای می بایست استراتژی دفاع از موکل را بداند.
وکیل کیفری ماهر در تهران
وکالت در امور کیفری دارای پیچیدگیها و راه و چاههایی است. که تنها یک وکیل کیفری ماهر میتواند از این مسیر عبور کند.
چنانچه در انتخاب وکیل کیفری ماهر اقدامی صورت نگیرد خسارات زیادی متوجه شما خواهد شد.
در موسسه حقوقی صلح صدرا وکلای کیفری ماهر و مجرب در امور کیفری گرد هم آمدهاند. تا بهترین خدمات را برای همراهان خود ارائه دهد.
برای تماس با مشاوران حقوقی موسسه صلح صدرا با شمارههای زیر تماس حاصل فرمایید.
۰۹۱۲۱۹۳۲۴۲۸ || ۰۲۱۲۶۴۱۳۱۲ || ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۶ || ۰۲۱۲۲۲۲۱۸۶۷ || ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۳
وکیل کیفری حرفه ای در تهران
ویژگیهای بهترین وکیل حرفه ای در تهران عبارتند از :
۱- تحصیلات دانشگاهی دررشته حقوق داشته باشد.
۲- پروانه وکالت دادگستری داشته باشد.
۳- بر قوانین جزایی و آیین دادرسی کیفری تسلط و احاطه داشته باشد.
۴- تخصص کافی در حل پرونده های کیفری داشته باشد.
۵- با روند رسیدگی در محاکم کیفری آشنایی کامل داشته باشد.
۶- سخت کوشی و پیگیری مداوم جریان پرونده.
۷- توان روحی و روانی بالا در مواجهه با مسائل احساسی در پرونده کیفری.
۸- آشنایی با مراجع ذی صلاح در امورکیفری.
بنا بر ویژگی های ذکر شده وکالت در امور کیفری برای وکیل کیفری در تهران توانایی بسیار بالایی میطلبد.
اگر برای احقاق حق خود به وکیل کیفری ماهر نیاز دارید با مشاوران ما در موسسه حقوقی و داوری صلح صدرا در تماس باشید.
وکیل کیفری متخصص در تهران
به طور کلی اصطلاحاً هر عملی یا ترک عملی که قانوناً برای آن مجازاتی تعیین شده است جرم نامیده میشود.
بسیاری از شکایتها و دعاوی کیفری حتی با پس گرفتن شکایت و رضایت باز هم به لحاظ جنبه عمومی آن به پایان نمیرسد و ادامه دارد.
با توجه به تصویب قانون آیین دادرسی کیفری جدید، وکیل متخصص کیفری در تهران و وکلای کیفری ما میتوانند با تذکرات هوشمندانه و به جا شخص شاکی یا متهم را با حقوق قانونی خود آشنا کنند.
دادگاه کیفری
اکثر افراد جامعه در مورد جرائم و مجازاتها اطلاعات زیادی ندارند و نمیدانند در صورت وقوع جرم به کدام مرجع قضایی باید مراجعه کنند.
جرائم با توجه به اهمیت آنها و میزان مجازات و نوع جرم در مراجع مختلفی مورد رسیدگی قرار میگیرند. در خصوص جرائم ما با دو مرجع روبه رو هستیم، دادسرا و دادگاه.
در امور کیفری به جز موارد استثنایی مثل جرائم اطفال و نوجوانان جرائم منافی عفت که مستقیما به دادگاه رسیدگی میشود.
اگر مشخص شود که جرم واقع شده یا با صدور کیفر خواست توسط دادستان از طریق شعبه بازپرسی به دادگاه ارجاع میگردد.
محاکم کیفری به موجب قانون آیین دادرسی کیفری به دادگاههای کیفری دو، دادگاه کیفری یک، دادگاه انقلاب، دادگاه اطفال و نوجوانان و دادگاه نظامی تقسیم میشوند.
این مراجع مذکور همگی جزء مرجع نخستین یا بدوی هستند که مرجع تجدیدنظر از اراء صادره از دادگاههای نخستین یا بدوی، دادگاه تجدیدنظر مستقر در مرکز هر استان میباشد.
در دادگاههای کیفری اصل بر قابل تجدیدنظر بودن رأی دادگاه است مگر در جرائم تعزیری درجه هشت و جرائم مستلزم پرداخت دیه در صورتی که میزان آن کمتر از یک دهم دیه کامل باشد که رأی دادگاه در این موارد قطعی میباشد و قابل تجدیدنظر نیست.
۰۲۱۲۲۲۲۱۸۶۷
۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۶
۰۲۱۲۶۴۱۳۱۱۲
۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۳
info@solhesadra.com
تهران، خیابان ظفر، خیابان مصدق (نفت) شمالی، کوچه دامغانی، پلاک۳۸، واحد ۲
وکیل کیفری حرفه ای در تهران
مطابق تعریف قانون جدید کیفری: بزه دیده شخصی است که از وقوع جرم متحمل ضرر و زیان گردیده؛ حال اگر تعقیب مرتکب را بخواهد به آن شاکی بگویند و همچنین اگر جبران ضرر و زیان وارده را مطالبه کند مدعی خصوصی همچنین شاکی میتواند جبران تمام ضرر و زیانهای مادی معنوی و منافع ممکن الحصول را مطالبه کند.
بهترین وکیل کیفری در تهران کسی است. که در کنار ویژگی های یاد شده با وجدان کاری خود در راستای احقاق حق کسانیکه حقشان تضییع شده است برآید. ضمنن منفعت مالی را در درجه ی پایین تر از وجدان کاری قراردهد. فرقی نمی کند که وکیل خانم یا آقا، سالخورده و یا جوان باشد. بلکه او باید بر طبق سوگند نامه خود، قوانین و مقررات را محترم شمرده و با شرافت و وجدان خود به احقاق حق بپردازد. بهترین وکیل در تهران تمامی همت و تلاش خود را صرف احقاق حق موکل خود، بدون هیچ غرض ورزی و با وجدان و شرافت کاری خواهد کرد.
امروز با وکلای مجرب و تلاش گر خود همواره سعی در جلب رضایت موکلین عزیز و گرامی را داشته است. وکلا و مشاورین برجسته و متخصص ما امروز همواره وجدان و شرافت کاری خود را سرلوحه ی خدمت رسانی به شما همراهان گرامی قرارداده است.
دعاوی کیفری یکی از عنوانی است که در دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری مطرح می شود. در امور و دعاوی املاک، مستغلات و اراضی موارد و دعاوی ای مطرح است که لازم است. توسط وکیل ملک و وکیل کیفری در تهران و متخصصین و وکلایی که در زمینه املاک فعالیت می کنند. و دارای و تبحر و تجربه هستند پیگیری و انجام شود مطرح می شود.
وکیل کیفری فردی است که علاوه بر ویژگی های عام وکلای برتر همچون صداقت و ممارست. اشراف علمی و تجربه مدلهای مختلف پرونده های کیفری را داشته باشد. و تسلط لازمه به قوانین خاص وضع شده در این حوزه را در توشه معلومات خود حمل نماید. با این توضیح وکلای مختلفی را میتوان به عنوان بهترین وکیل کیفری در تهران در نظر گرفت.
مراحل رسیدگی به دعاوی کیفری
- اجرای حکم
- ارتکاب جرم
- فرجام خواهی
- تجدید نظرخواهی
- تنظیم کیفرخواست
- اعلام جرم و تنظیم شکوائیه
- تحقیقات مقدماتی در دادسرا
- در صورت عدم اثبات جرم، قرار منع تعقیب
- در صورت اثبات جرم، صدور قرار مجرمیت
- ارسال پرونده به دادگاه جهت رسیدگی و صدور حکم
وکالت در امور کیفری
مطابق قانون جدید: آیین دادرسی کیفری مجموعه مقررات و قواعدی است که برای کشف جرم، تعقیب متهم، تحقیقات مقدماتی، صلح میان طرفین، صدور رأی و روشهای اعتراض به آرای دادگاه میباشد.
دادرسی کیفری مستند به قانون است و حقوق طرفین دعوی را تضمین میکند. مراجع قضایی هم باید با استقلال و بیطرفی کامل و در کوتاهترین مهلت ممکن رسیدگی و تصمیم اتخاذ نمایند.
در حقوق جزا اصل بر برائت است و هرگونه اقدامات سالب آزادی ورود به حریم خصوصی اشخاص که به کرامت و حیثیت اشخاص آسیب وارد کند مجاز نیست.
وکلای این مؤسسه با احاطه کامل به قوانین جدید کیفری میتوانند مسائل آشکار و پنهان قوانین را شناسایی نموده و نسبت به احقاق حق از دست رفته موکل اقدامات لازم را انجام دهند.
انجام وکالت در امور کیفری مانند قتل عمد و غیر عمد، آدم ربایی، تجاوز به عنف، ایراد ضرب و جرح، خیانت در امانت، تحصیل مال از طریق نامشروع، تصرف عدوانی، ارتشاء، اختلاس، سرقت، کلاهبرداری، جعل اسناد، فروش مال غیر، صدور چک بلا محل، قاچاق کالا و ارز، قاچاق عتیقه جات، موادمخدر، مشروبات الکلی و …
مراجع صالح در رسیدگی به جرائم کیفری
دادگاه کیفری که یکی از مراجع صالح رسیدگی به جرائم کیفری و صادر کننده رای است دو نوع دارد. دادگاه کیفری یک و دو.
صلاحیت دادگاه کیفری یک جرائمی است که دارای مجازات های خاص مثل سلب حیات یا حبس ابد میباشد.تشخیص اینکه چه دادگاهی صلاحیت رسیدگی به جرم کیفری را دارد، باعث تسریع در امر رسیدگی به پرونده و صدور حکم خواهد شد.
دادگاه های کیفری از جمله دادگاههایی هستند که فقط باید در حوزه صلاحیت خود به پرونده رسیدگی و حکم صادر کنند.
چنانچه پرونده ارجاع شده به دادگاه کیفری در صلاحیت دادگاه نباشد، باید از رسیدگی امتناع کرده و پرونده به دادگاه صالح دیگری ارجاع داده شود.
مراجع قضایی کیفری در ماده ۲۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری شامل دادگاه کیفری یک و دو، دادگاه اطفال و نوجوانان، دادگاه انقلاب، دادگاه نظامی میباشد.
صلاحیت دادگاه:
کیفری یک: جرائمی که موجب مجازات سلب حیات، حبس ابد، قطع عضو، جرائم مطبوعاتی وجرائم موجب تعزیر درجه ۳ و بالاتر.
کیفری دو : رسیدگی به تمام جرائم مگر جرائمی که در صلاحیت دادگاه دیگری باشد.
دادگاه انقلاب: جرم توهین به رئیس جمهور و رهبری و جرائم علیه امنیت و جرائم مربوط به مواد مخدر.
وکیل کیفری در تهران را در موسسه حقوقی صلح صدرا برای خود میسر نمایید. در خدمت شما هستیم.
سوالات متداول
چه اطلاعاتی باید به وکیل کیفری ارائه دهم؟
به وکیل کیفری باید اطلاعات کاملی در مورد پرونده و وقایع مرتبط با آن ارائه دهید. برخی از اطلاعاتی که میتوانید به وکیل خود ارائه دهید عبارتند از:
۱٫ جزئیات دقیق اتهام: به وکیل توضیح دهید که دقیقاً چه اتهاماتی به شما وارد شده است و جزئیات آن را بیان کنید.
۲٫ وقایع مرتبط: به وکیل بگویید که وقایعی که منجر به اتهام شما شده است چه بودهاند و توضیح دهید که چگونه این وقایع رخ دادهاند.
۳٫ شواهد موجود: اگر اطلاعاتی در دسترس دارید که ممکن است به دفاع شما کمک کنند، این شواهد را به وکیل خود ارائه دهید.
۴٫ شاهدان: در صورت وجود شاهدانی که ممکن است مورد حمایت قرار گیرند، به وکیل خود اطلاع دهید و شاهدان را معرفی کنید تا بتوانند در دفاع شما نقش داشته باشند.
۵٫ شهادت شما: به وکیل بگویید که شما چه میتوانید در مورد وقایع بگویید و به او اطلاع دهید که آیا شما قصد دارید شهادت بدهید یا خیر.
۶٫ سوابق قبلی: اگر سوابق قبلی دارید که ممکن است بر روی پرونده شما تأثیرگذار باشند، به وکیل خود اطلاع دهید تا بتواند برنامه دفاعی مناسب را برای شما طراحی کند.
۷٫ هزینهها: با وکیل خود در مورد هزینههای مربوط به پرونده صحبت کنید و قبل از شروع هرگونه خدمات حقوقی، توافقی مالی برای پرداخت هزینهها ببنید.
مهم است به وکیل خود اعتماد کنید و در تمام مراحل پرونده با او همکاری کنید. وکیل شما بهترین منبع برای راهنمایی در مورد دفاع در برابر اتهامات جرم کیفری خواهد بود.
چگونه یک وکیل کیفری مناسب را انتخاب کنیم؟
برای انتخاب یک وکیل کیفری مناسب، میتوانید روی موارد زیر توجه کنید:
۱٫ تجربه: یک وکیل کیفری با تجربه میتواند بهترین تحلیل و مشاوره را در مورد پرونده شما ارائه دهد. بهتر است وکیلی با سابقه در زمینه حقوق کیفری را انتخاب کنید.
۲٫ تخصص: اطمینان حاصل کنید که وکیل انتخابی شما در زمینه خاصی که پرونده شما در آن قرار دارد، تخصصه دارد. بهتر است وکیلی که تخصص در زمینه جرائم خاصی دارد، مانند جرایم مالی، جرایم علیه اموال، جرایم علیه شخصیت و غیره را انتخاب کنید.
۳٫ پشتیبانی: ارتباط و همکاری مؤثر با وکیل کیفری بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که وکیلی را انتخاب میکنید که مناسب شماست و به نیازها و مخاوف شما توجه میکند.
۴٫ قیمت: قیمت خدمات وکیل کیفری ممکن است متفاوت باشد. قبل از انتخاب وکیل، قیمتها را مقایسه کنید و با توجه به بودجه خود تصمیم بگیرید.
چگونه میتوانم با یک وکیل کیفری تماس بگیرم؟
برای تماس با یک وکیل کیفری، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
۱٫ مراجعه حضوری: میتوانید به دفتر وکیل کیفری مراجعه کرده و یک قرار ملاقات با وکیل ترتیب دهید.
۲٫ تماس تلفنی: با استفاده از شماره تلفن دفتر وکیل، میتوانید تماس تلفنی برقرار کنید و درخواست مشاوره یا قرارملاقات با وکیل را ارائه دهید.
۳٫ ایمیل: میتوانید به وکیل کیفری ایمیل بفرستید و درخواست خود را بیان کنید.
۴٫ وبسایت وکیل: بسیاری از وکلا دارای وبسایت یا پروفایل آنلاین هستند که اطلاعات تماس و جزئیات دیگر را در اختیار شما قرار میدهند. میتوانید از طریق این وبسایتها با وکیل تماس بگیرید.
چه تحصیلاتی برای تبدیل شدن به وکیل کیفری لازم است؟
برای تبدیل شدن به وکیل کیفری، باید مراحل تحصیلی زیر را طی کنید:
۱٫ دریافت مدرک کارشناسی حقوق: برای شروع، باید دانشجوی یک دانشگاه حقوق شوید و مدرک کارشناسی حقوق را دریافت کنید.
۲٫ قبولی در آزمون وکالت: بعد از اتمام مدرک کارشناسی حقوق، باید در آزمون وکالت قبول شوید.
۳٫ گذرراندن دوره کارآموزی
۴٫دریافت پروانه وکالت
چه اقداماتی باید برای دفاع در برابر اتهامات جرم کیفری انجام دهم؟
در صورت مواجهه با اتهامات جرم کیفری، میتوانید اقدامات زیر را برای دفاع خود انجام دهید:
۱٫ مشاوره حقوقی: در اولین فرصت، بهتر است با یک وکیل کیفری مشورت کنید. وکیل میتواند به شما راهنمایی کند و استراتژی دفاعی مناسب را تدوین کند.
۲٫ حفظ حقوق شما: باید از حقوق قانونی خود آگاه باشید و به ارائه هرگونه اطلاعاتی که ممکن است بر علیه شما استفاده شود، پرهیز کنید.
۳٫ جمعآوری شواهد: اگر شواهدی موجود است که بتوانند دفاع شما را تقویت کنند، آنها را جمعآوری کنید و به وکیل خود ارائه دهید.
۴٫ قانونی بودن روشهای دفاع: از روشهای قانونی برای دفاع استفاده کنید. فرار، تهدید و یا استفاده از روشهای غیرقانونی میتواند وضعیت شما را بدتر کند.
۵٫ همکاری با وکیل: با وکیل خود همکاری کنید و به او اطلاعات کاملی در مورد پرونده و وقایع مرتبط با آن ارائه دهید تا بتواند به بهترین شکل ممکن دفاع شما را انجام دهد.
از کجا متوجه شویم که وکیل مدنظرمان در حوزه کیفری متخصص است؟
یک وکیل کیفری یا وکیل جنایی یک حقوقدان است که در زمینه قوانین و مقررات مرتبط با جرایم کیفری متخصص است. این وکلا مسئول نمایندگی متهمان در دادگاهها و ارائه مشاوره حقوقی در مورد جرم و جنایت هستند.
چه انواع جرایم کیفری وجود دارد؟
جرایم کیفری به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند: جرایم عمومی و جرایم ویژه. در زیر به برخی از انواع جرایم کیفری در هر دسته اشاره میکنم:
۱٫ جرایم کیفری عمومی:
– قتل و آزار جسمانی: شامل قتل عمد، ضرب و جرح، آزار جسمانی و تجاوز جنسی است.
– سرقت و سرقت سازمانی: شامل سرقت از افراد یا مالکیتها و سرقت سازمانی از مؤسسات و شرکتها است.
– تجارت غیرقانونی: شامل قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان، قاچاق کالا، پولشویی و تقلب مالی است.
۲٫ جرایم کیفری ویژه:
– جرایم رایانهای: شامل هکری، سرقت اطلاعات، تقلب اینترنتی و توزیع نرمافزارهای مخرب است.
– جرایم مالی و اقتصادی: شامل تقلب مالی، اختلاس، تلاش برای تقلب در مالیات و تقلب بیمه است.
– جرایم فساد: شامل رشوه، ارتشاء، اختلاس اموال عمومی و مفسدات اقتصادی است.
لیست فوق تنها چند نمونه از انواع جرایم کیفری است و هر دسته جرمی شامل جرائم متعددی است که بر اساس قوانین هر کشور ممکن است متفاوت باشد.
وکیل کیفری چه وظایفی دارد؟
وکیل کیفری مسئولیت دفاع افراد متهم به جرایم کیفری را دارد. وظایف اصلی وکیل کیفری عبارتند از:
– نمایندگی مشتکی: وکیل کیفری به عنوان نماینده مشتکی در دادگاه حاضر میشود و در دفاع از مشتکی به دادگاه و دیگر نهادهای قضایی مربوطه مدافعت میکند.
– تحقیق و تدوین استراتژی دفاعی: وکیل کیفری مسئول بررسی اطلاعات، جمعآوری شواهد، تحلیل قوانین و تدوین استراتژی دفاعی مناسب برای مشتکی است.
– نگهداری حقوق مشتکی: وکیل کیفری باید حقوق مشتکی را حفظ کرده و به ارائه حقوق قانونی و تضمین عدم تعدی و سوءاستفاده از حقوق مشتکی کمک کند.
– مذاکره با مقامات قضایی: وکیل کیفری باید در مذاکرات با مقامات قضایی، شاهدان، وکیل دیگر طرف مقابل و دادستانان مرتبط حضور داشته باشد و سعی در حل و فصل پرونده داشته باشد.
– نمایندگی در دادگاه: وکیل کیفری باید در دادگاه حاضر شده، شواهد و مدارک را ارائه کرده و به دفاع مشتکی پرداخته و سوالات دادگاه را پاسخ دهد.
چه مواردی وکیل کیفری را مجاز به ترک پرونده میسازد؟
وکیل کیفری ممکن است به ترک پرونده بپردازد در شرایطی که:
– مشتکی تصمیم به تغییر وکیل خود کند.
– وکیل بر اساس اصول اخلاق حرفهای، متوجه شود که نمیتواند به خوبی و بهرهوری در پرونده مشتکی خدمت کند.
– وکیل به دلایلی ناتوان یا غیرقادر به ادامه پرونده شود، مانند بیماری جدی یا واقعه ناگواری در زندگی وکیل.
لطفا توجه داشته باشید که قوانین و مقررات حقوقی مرتبط با وکیل کیفری ممکن است در هر کشور متفاوت باشد و باید به قوانین محلی مراجعه کنید.
وکلای گروه حقوقی صلح صدرا
مسعود اسلامی مهر
کارشناس ارشد حقوق خصوصی
وکیل دادگستری
زهرا ایزدی فر
کارشناس ارشد حقوق بین الملل وکیل دادگستری
مونا ترابی
کارشناس ارشد حقوق خصوصی
وکیل پایه یک دادگستری