- تهران، خیابان ظفر، خیابان مصدق (نفت) شمالی، کوچه دامغانی، پلاک۳۸، واحد ۲
- ۰۹۱۲۱۹۳۲۴۲۸ || ۰۲۱۲۲۲۲۱۸۶۷ || ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۳
وکیل جرایم سایبری
وکیل جرایم سایبری این روزها روند رو به رشدی داشته است. در طی سالهای اخیر با رشد فناوری اطلاعات و همچنین پیشرفت شبکههای ارتباطی افقهای تازهای در پیشبرد زمینههای علمی و تبادل اطلاعات فراهم شده است. بصورتی که با پیشرفت فناوریهای جدید شیوههای سنتی، دیگر جوابگو نیازها نبوده و نیاز به روشهای جدیدتری احساس میشود. هم اکنون با توسعه کمی و کیفی فضای مجازی و گسترش و دگرگونی در امور بازیابی و انتقال اطلاعات شاهد استفاده عظیم از تکنولوژی روز و وسایل ارتباط جمعی بصورت اینترنتی هستیم.
حتما ویژگیهای وکیل ملکی را اینجا بخوانید.
جرایم فضای مجازی
مطابق مقررات هر فعل یا ترک فعلی که قانون برای آن مجازات تعیین کرده جرم است که ممکن است از طریق یا به کمک سیستمهای کامپیوتری رخ دهد که اصطلاحاً جرایم رایانهای نامیده میشوند.
از این رو جرایم رایانهای را میتوان به دو دسته تقسیمبندی کرد:
۱- جرایمی مانند جعل که بوسیله تجهیزات کامپیوتری و نرم افزارهای مرتبط و پرینترها انجام میشود.
۲- جرایم سایبری به معنی جرایم مجازی و غیر ملموس در فضای مجازی و شبکههای اینترنتی که بوسیله نرم افزارها و برنامههای گوشیهای تلفن همراه کامپیوترها و تبلتها، که امکان متصل شدن به اینترنت را دارند ارتکاب مییابند.
هر اقدامی که از طریق فضای مجازی با بهرهگیری از ابزارهای اتصال به فضای مجازی صورت گرفته و حقوق افراد را نقض میکند جرایم محض کامپیوتری یا رایانهای محسوب میگردد. تخصص وکیل جرایم سایبری در زمینههای مانند هک رایانه، ویروسی کردن آن، دسترسی غیرمجاز به دادههای محافظت شده و …
مثلاً در جرایم کلاهبرداری رایانهای بزهکار با ایجاد اختلال در سامانههای رایانهای، اشخاص و کشف یا جعل رمز عبور یا نام کاربری آنها و فریب آنها اقدام به تحصیل مال یا بردن وجه یا منفعت مینماید یا با تغییر دادهها یا علائم موجود در کارتهای حافظه یا قابل پردازش در سامانههای رایانهای یا مخابراتی مرتکب جعل رایانهای میشود.
وکیل جرایم اینترنتی در تهران
بهترین وکیل جرایم اینترنتی در تهران به شما مراجعین عزیز کمک میکند تا مشکلات سایبری خود را حل کنید. امروزه با گسترش دسترسی به رایانه، گوشیهای موبایل، تبلت و همچنین اینترنت و فضای مجازی زمینه ایجاد جرم در این فضا بیش از پیش توسط افراد سودجو قابل انتخاب میباشد.
فیشینگ به معنی به دست آوردن و کسب اطلاعات اینترنتی اشخاص از جمله نام کاربری، گذرواژه و همچنین اطلاعات حسابهای بانکی و کارتهای اعتباری و …. که توسط فرد بزهکار از طریق جعل وب گاه، نشانی اینترنتی، سایت جعلی، پست الکترونیک و …بمنظور سرقت دادهها، تحصیل مال یا منفعت و کلاهبرداری از افراد جامعه صورت میگیرد.
وکیل جرایم اینترنتی
در فیشینگ ابتدا فرد از طریق آگهیهای تبلیغاتی ایمیلها به صفحات جعلی که شبیه صفحات بانک میباشند راهنمایی و منتقل میشوند. سپس از او خواسته میشود که اطلاعات حساس همچون نام کاربری، گذرواژه و مشخصات کارتهای بانکی و کارتهای اعتباری خود را در صفحه بارگذاری وارد نمایند. در صورتی که فرد مشخصات را وارد کند، فیشرها (مرتکبین فیشینگ) به اطلاعات شخصی دسترسی پیدا کرده است. و به این ترتیب با سرقت دادهها و کلاهبرداری اینترنتی مرتکب جرم میشوند.
همچنین وکیل جرایم اینترنتی در تهران می گوید مطابق قانون جرائم رایانهای هر کسی به صورت غیرمجاز از سامانههای رایانهای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن تغییر یا مختل کردن دادهها و سامانههای اینترنتی، وجه، مال یا منفعت یا امتیاز مالی برای خود و یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن، به حبس از یک ماه تا ۵ سال و جزای نقدی محکوم میشود. فیشینگ راهی است که تبهکاران، اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره ۱۶ رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت میبرند.
فیشینگ با ایمیلهای فریبنده
در این روش از حملههای فیشینگ، شخص کلاهبردار با ارسال ایمیلهای فریبنده به قربانیانش را به وارد کردن اطلاعات بانکی خود وادار کند. ممکن است ایمیل به ظاهر از طرف بانک شما، یک شرکت معتبر فینتک و یا حتی بانک مرکزی ارسال شود و از شما درخواست کند ظرف زمان معینی اطلاعات بانکی خود را ارسال کنید.
فیشینگ تلفنی
هکرها در این روش از طریق تلفن با طعمههای خود ارتباط برقرار میکنند. ضمن اینکه خود را نماینده بانک، شرکت معتبر و یا سازمانی که شما میشناسید معرفی میکنند. از شما میخواهند جهت دریافت جایزه خود اطلاعات بانکی خود را در اختیار ایشان قرار دهید.
طراحی صفحهای نظیر درگاه پرداخت بانک
شخص هکر در این روش صفحهای مشابه درگاه پرداخت آنلاین بانکها طراحی میکند. با قرار دادن این صفحه جعلی در فروشگاههای صوری و با ارائه پیشنهادهای وسوسهکننده خرید سعی میکند. شما را وادار کند وارد صفحه پرداخت جعلی که طراحی کرده بشوید و وجه انتقال دهید. به محض ورود به این صفحه جعلی و ارائه اطلاعات بانکی اطلاعات شما به صورت خودکار برای هکر ارسال میشود و او قادر خواهد بود حساب شما را خالی کند.
فیشینگ با دستگاههای کارتخوان و ATM تقلبی
وکیل جرایم اینترنتی در تهران عنوان می کند برخی کلاهبرداران با استفاده از کارتخوان و ATM تقلبی کارتهای بانکی طعمههای خود را کپی کرده و به بهانه فروش کالا، رمز عبور آنها را میپرسند و سپس به راحتی حساب بانکی افراد را خالی میکنند.
فیشینگ از طریق ربات تلگرام
تلگرام بستر مناسبی برای انتقال وجه نیست و دیده شده به بهانه انتقال وجه اطلاعات بانکی افراد از این طریق سرقت شده است.
وکیل پایه یک جرایم اینترنتی
مشاوره جرایم رایانه ای – اینترنتی
وکیل فتا
وکیل فضای مجازی
کارشناس جرایم رایانه ای
وکیل کلاهبرداری اینترنتی
وکیل فیشینگ
بهترین وکیل جرایم رایانه ای
شماره تماس :
شماره تماس:۰۲۱۲۲۲۲۱۸۶۷ – ۰۲۱۲۶۴۱۳۱۱۲ – ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۶ – ۰۲۱۲۶۴۱۳۷۶۳
تلفن همراه:۰۹۱۲۱۹۳۲۴۲۸
ایمیل: MEM.Lawyers@yahoo.com
فکس: ۰۲۱۲۶۴۱۳۶۰۳
اینستاگرام: solhesadra
تلگرام: solhesadra
آدرس: تهران، خیابان ظفر، خیابان نفت شمالی، کوچه دامغانی، پلاک ۳۸